• Activiteitencommissie

  Gedurende het verenigingsjaar worden verschillende activiteiten georganiseerd. De organisatie hiervan ligt bij verschillende leden in (verschillende) subcommissies. De overkoepelende commissie voor deze subcommissies is de activiteitencommissie. De activiteitencommissie bestaat uit een tweetal (ondersteunende) leden, waarvan er bij voorkeur één (tevens) bestuurslid is. Zo zijn de lijntjes kort en is het bestuur op de hoogte van de activiteiten die georganiseerd worden.

  De commissies die onder de activiteitencommissie vallen zijn:

  F-jes dag
  Jaarlijks organiseren we een gezellige dag voor de jongste jeugd.

  Jeugdkamp
  De jeugdkampcommissie organiseert en faciliteert elk jaar in september het jaarlijkse jeugdkamp voor de jeugdleden van HHZD. Marjon Bongers en Noah Melenhorst organiseren, samen met andere enthousiaste (ondersteunende) leden, dit gezellige en sportieve kamp.

  Pepernotencommissie
  De pepernotencommissie (Birgit van der Burg, Hellen Jalink en Bianca Kamphof) organiseert de jaarlijkse pepernotenverkoop. Pepernoten en andere Sinterklaas-lekkernijen (zoals speculaas, chocolade pepernoten én de inmiddels bekende Sinterklaas-tas vol lekkers) worden door onze leden aan familie, vrienden en bekenden verkocht.

  Daarnaast zijn er (regionale) bedrijven die – soms zelfs grote aantallen – pepernoten voor hun medewerkers of klanten willen kopen. De pepernotencommissie regelt er alles voor! Lijkt het je wat voor jouw bedrijf en wil je er een keer over sparren? Stuur dan een mailtje en de pepernotencommissie neemt contact met je op.

  Voor het jaar 2023 zijn we alweer begonnen met verkopen van allerlei lekkers, klik op deze link om het assortiment met bijbehorende prijzen te bekijken! 

  Schoolhandbal
  De Schoolhandbalcommissie organiseert het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor de kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in en rond Heino.

  Wil je helpen? Mail dan naar Mirjam ter Wal, Fleur Schrijver en Mayke Ros. Zij zijn samen de Schoolhandbalcommissie.

  Sint en Piet
  De Sint en Piet commissie organiseert jaarlijks in november de 'Sint en Piet avond' voor jeugdleden van HHZD. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat Sint en zijn Pieten bij je thuis of op het werk langskomen!

  Meer weten? Stuur een e-mail naar deze leuke december-commissie. (Lotte Koenjer, Rinke Faber en Hellen Jalink)


  Heb je een vraag, tip, leuk idee óf wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje! We horen het graag! Lijkt het je leuk om een bepaalde activiteit te (helpen) organiseren, neem dan ook  contact met ons op.