• Samen sterk met FysioSas

    Bij HHZD staat gezelligheid en plezier in de sport voorop en vinden we het ook heel belangrijk om onze leden zo optimaal mogelijk te laten handballen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, werken we nauw samen met FysioSas.

    Die samenwerking komt niet helemaal uit de lucht vallen, want FysioSas is al langer verbonden aan onze club. De fysiotherapiepraktijk is één van onze trouwe sponsoren, maar praktijkeigenaar Saskia Fühler-Mars gaf ook al meerdere clinics en gasttrainingen. Zo ging ze ook langs bij dames 1 en 2 om ze alles te vertellen over het belang van core stability. Al onze leden kunnen bij FysioSas terecht voor tips en adviezen. Dus heb je een pijntje? Een slepende blessure? Of gewoon een simpele vraag? Twijfel niet om naar FysioSas te stappen! Saskia: “FysioSas staat voor goede, laagdrempelige zorg dus we vinden het belangrijk dat leden geen enkele drempel ervaren om bij ons aan te kloppen. Geloof mij: er zijn geen domme vragen. Ik heb liever dat je 10 keer naar me toekomt voor iets kleins dan dat je te lang aanmoddert en zo tegen een serieuze blessure aanloopt. Ook coaches die problemen zien bij hun spelers of vragen hebben kunnen bij mij terecht. Samen zorgen we ervoor dat alle leden van HHZD zo optimaal mogelijk kunnen spelen.”

    Goed om te weten: Saskia is een aanspreekpunt en ze helpt je graag verder in de juiste richting. Waar kan geeft ze praktische tips en adviezen, maar waar nodig kan ze je ook adviseren om een behandeling bij een fysio te volgen. Kies je ervoor om toch niet naar een fysio te gaan? Oké! Ga je liever naar een andere fysiotherapiepraktijk dan FysioSas? Geen probleem! De uiteindelijke keuze maak je helemaal zelf. Als je Saskia om hulp vraagt, zit je dus aan niks vast. Heb je vragen over een pijntje of mogelijke blessure? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met FysioSas. Mail ons! info@fysiosas.nl Bel ons! 0572 745613 App ons! 0611101545 Meer informatie? Kijk op www.fysiosas.nl Fysiotherapie 1Fysiotherapie